Редакторска плесница   Динозаври, чао! Феновете се сбогуваха със залязващите

...
Редакторска плесница   Динозаври, чао! Феновете се сбогуваха със залязващите
Коментари Харесай

Динозаври, чао! Преслава, сбогом! Ето кои са новите звезди на чалгата

Редакторска плесница  
Динозаври, довиждане! Феновете се сбогуваха със залязващите чалга звезди и дадоха път на новите имена в сектора като Ариа, Лидия и Десита , видя HotArena .

Макар че фолк певиците пробиха относително скоро на музикалната сцена, те бързо съумяха да влязат под кожата на меломаните и да надминат по интерес ветераните в сектора.

Така да вземем за пример последното парче на Ариа „ Кой “ събра стотици хиляди лайкове единствено за ден, а шлагерът й „ Класа “ се радва на над милион и половина гледания. Изпълнителката направи летящ старт и единствено за година се наложи като едно от огромните имена в „ Пайнер “.

Съвместните части на Десита и Лидия от „ Alpha Music “ пък толкоз се харесват на почитателите, че по клубовете ги въртят по-често от песните на Преслава, да вземем за пример. „ Твоите игри “ на Десита разруши класациите с над 3 милиона гледания в YouTube, а шлагерът „ Не ме наричай скъпа “ изстреля Лидия на върха.

Всъщност Преслава от дълго време отстъпи място пред новите звезди. Почитателите й изгубиха интерес към нея поради прекомерно комерсиалните й части последно време. „ Участията й са скучни, не прави никакво шоу “, разясняват фолк почитателите. Собствениците на заведения все по-рядко я търсели за изяви, до момента в който Ариа, Лидия и Десита пълнели клубовете и се радвали на доста по-голяма публика.

Според последните клюки Преслава , която се славеше с най-високия хонорар, внезапно е понижила сумата. В същото време новите имена в поп фолка са си вдигнали цените двойно.

М. Грозева
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР